Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A szépségkirálynő-jelöltek bikiniben

Fotók: TV2

A döntőbe került legszebb 20 lány túl van a bikinis fotózáson. Az eredmény magáért beszél. Közöttük van R. Kárpáti Péter lánya is, akit máris az egyik esélyesként emlegetnek. Persze hol van még a vége. Természetesen izgalmas videók is készültek, amikor a bikinis szépségek elkezdtek egyre többet megmutatni magukból. Lássuk hát az eredményeket!


A bikinis fotók és videók a szépségverseny résztvevőiről

0 Tovább

Bikinis fotók és videók a szépségverseny résztvevőiről

A jelölt lányok már bikiniben pózolnak

Fehérneműben pózoltak a szépségek

Vágatlan videó a fotózásról

0 Tovább

A 20 leggyönyörűbb magyar lány

 

Kialakult a 20-as befutó az idei szépségkirálynő választás döntőjében. A lányok, mint minden évben, okosak és gyönyörűek. Már csak a zsűrinek és a nézőknek kell bebizonyítaniuk kvalitásaikat és elszántságukat. Szerencsére a mostani széria már Hajdú Péter közreműködése mellett Sarka Kata szakmai mentorságát is élvezheti. A híres tévés mellett ugyanis felesége is részt vesz a dolgok menetében. Minden joga meg is van hozzá, ugyanis nemrégen ő lett a rendezvény megrendezési jogát birtokló cég többségét tulajdonló Kft ügyvezető igazgatója.

 

 

Ennek ellenére, vagy éppen ezért nem várunk jelentős változást az elmúlt évekhez képest. Az viszont köztudomású, hogy a magyar lányok világviszonylatban is szépek, ezért mi itt leszünk, hogy közvetítsük és nem utolsósorban élvezzük a látottakat. Addig is lássuk a kellemes felhozatalt:

 


A 20 legszebb lány már bikinire vetkőzött

0 Tovább

Apró kulisszatitkok és dögös lányok

0 Tovább

Az idei döntős szépségek 11-20

1 Tovább

Szépségkirálynő

blogavatar

A SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ - Miss World és Miss Universe Hungary 2013. Fotók: TV2, vagy külön jelezzük.

Utolsó kommentek